Aromatic Beans

With an estimated 1.4 billion cups of coffee consumed worldwide every day, there is a great and ever increasing demand for coffee beans in the global market. The taste of coffee is influenced by the roasting of the beans, their grinding degree and the method and quality of the preparation. Different types of preparation by brewing and filtering (e.g. espresso machine, filter coffee or mocca) require different grinding degrees of the coffee powder to obtain an aromatic result. When roasted beans are ground to powder, the determination of the particle size is a critical aspect because the particle size influences the brewing and filtering properties and thus the taste and salubriousness of the coffee.

Вернуться к обзору

Verder Scientific - Science for Solids

Подразделение VERDER SCIENTIFIC холдинга VERDER Group устанавливает стандарты в области высокотехнологичного научного оборудования для контроля качества, исследований и разработок твердых материалов. Сфера деятельности компании включает в себя пробоподготовку и технологии анализа.

Более 750 сотрудников компаний, входящих в подразделение Verder Scientific, занимаются разработкой и производством лабораторного оборудования для подготовки проб измельчением и гомогенизацией, термической обработки (физические испытания материалов), определения размеров и формы частиц сыпучих материалов, а также элементного состава.

Материалография

Печи и термошкафы

Элементный анализ

Измельчение и рассев

Анализ частиц